Pod Tatrami konečne vyrástla nová reštaurácia McDonald's

Popradčania si už vychutnávajú tie najlepšie burgre

Od začiatku pandémie sa gastro ocitá v neľahkej situácii. Reštaurácie fungujú na princípe predaja „cez okienko“ bez možnosti konzumácie v prevádzke či prostredníctvom donáškových služieb. Sila značky je v tomto období nevyhnutná na udržanie stabilného miesta na trhu. Ako pandémia vplýva na lídra v tomto segmente? Ťažké časy spoločnosť McDonald’s prekonáva vďaka lojalite zákazníkov, partnerov a inováciám v oblasti služieb a produktov. Aj napriek pandémii sa rozhodla expandovať a v Poprade otvorila novú prevádzku, ktorá sa vďaka štyrom líniám v kuchyni a duálnemu Drive-in systému vyznačuje bezkonkurenčnou rýchlosťou prípravy jedla. Skrýva však aj ďalšie benefity.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Spoločnosť McDonald's si pred Vianocami pripravila darček pre všetkých milovníkov kvalitných burgrov, a to konečne aj pod štítmi Vysokých Tatier. V týchto dňoch úspešne otvorila v poradí 37. reštauráciu na Slovensku. Lokalita najnovšej prevádzky poteší nielen Popradčanov, ale aj všetkých milovníkov hôr, ktorí sa po ceste z výletu či zo svahu môžu v nej zastaviť a pochutnať si na kvalitnom jedle. Aj táto prevádzka je reštauráciou novej generácie a prichádza s inovatívnymi riešeniami, vylepšenými službami pre zákazníkov a moderným dizajnom s ohľadom na udržateľnosť. Súčasťou novej reštaurácie je už štandardne aj obľúbená kaviarenská časť McCafé so širokou ponukou kvalitnej kávy a chutných koláčov.

Základom je nepoľaviť v inováciách

Kuchyňa popradského McDonald's sa vyznačuje až štyrmi plne vybavenými produkčnými líniami, vďaka ktorým sa prevádzka radí medzi najrýchlejšie a dokáže naraz vybaviť aj väčšie množstvo objednávok. Interiér reštaurácie s názvom Wood & Stone je inšpirovaný prírodnými materiálmi, pričom prevažnú časť tvorí recyklované drevo a kameň, čím priestory vytvárajú moderný a útulný dojem. Kapacitne pojme novootvorená reštaurácia 86 hostí v interiéri a 48 hostí v exteriéri.

Pred reštauráciou sa nachádza 38 parkovacích miest a motoristov poteší najmä možnosť duálneho Drive-in systému. Znamená to, že zákazníci už nemusia čakať v jednom príjazdovom rade na objednanie , pretože tu sú dve paralelné objednávacie miesta. Hostia môžu v interiéri využiť samoobslužné digitálne kiosky, ktoré umožňujú jednoduché objednávanie si ponuky jedál a zároveň ich úpravu podľa chutí a preferencií zákazníka.

Sila franšízového systému

Novú prevádzku v Poprade otvoril franšízant Andrej Tégel, ktorý do franšízového systému McDonald’s vstúpil po ročnom tréningu v novembri 2020. Vtedy prebral svoju prvú reštauráciu v Liptovskom Mikuláši, čo sa počas pandémie mohlo javiť ako riskantný krok. „ Nebál som sa, pretože viem, že McDonald’s je silný hráč. Všetko okolo franšízy som mal poctivo naštudované a vedel som, že McDonald’s pôjde jednoducho vždy. Čo sa týka biznisovej stránky, tržby nám, samozrejme, klesli. Ale na rozdiel od mnohých iných gastro prevádzok zákazníkov stále máme, takže ja som v podstate spokojný. Sem-tam som oželel nejaký zisk, ale nemusel som tým pádom prepúšťať ľudí, ani skracovať úväzky. Za svojich ľudí cítim veľkú zodpovednosť. Áno, je to náročnejšie, ale myslím, že to zvládame dobre, “ hovorí A. Tégel. Po vyše ročnej skúsenosti s franšízovým systémom sa rozhodol prevziať aj novú prevádzku v Poprade. Aj napriek opatreniam a zhoršujúcim sa podmienkam stavil na inovácie a vybudoval jednu z najrýchlejších prevádzok na Slovensku. „Pri návrhu prevádzky sme sa sústredili na mnohé inovácie, vďaka ktorým zabezpečíme zákazníkom ešte lepšiu skúsenosť pri objednávaní aj pri preberaní jedla. Budeme sa snažiť byť čo najlepším susedom pre naše okolie a preto už teraz plánujeme rôzne ďalšie inovácie v oblasti využívania solárnej energie, ale aj pomoc komunitám. Tešíme sa na všetkých zákazníkov a veríme, že čoskoro prídu ochutnať našu kvalitnú ponuku jedál a kávy,“ dodáva Andrej T.


Reštaurácia McDonald’s v Poprade spĺňa všetky štandardy modernej reštaurácie, nazývanej reštaurácia novej generácie. Tá je koncipovaná s ohľadom na trvalú udržateľnosť, pretože okrem moderných technológií sú jej štandardom napríklad LOV fritézy s až 40 % úsporou oleja (ktorý následne putuje na ďalšie energetické spracovanie), grily na mäso s nižšou spotrebou energie či ekologickejšie mraziarenské chladiče. Prevádzka je taktiež vybavená špeciálnou triediacou miestnosťou na triedenie odpadu po zákazníkoch, kde zaškolenému zamestnancovi prejde rukami každý jeden použitý obal. V budúcnosti prevádzka plánuje aj využívanie solárnej energie.


Najčítanejšie na My Tatry

Komerčné články

  1. Revolučný Nissan X-Trail mení pravidlá hry
  2. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  3. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  4. Ako zlepšiť povedomie o cirkulárnej ekonomike?
  5. Prémiové bývanie pod lesom. Objavte Stockerka Prémium
  6. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  7. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  8. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine!
  1. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  2. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  3. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  4. Ako zlepšiť povedomie o cirkulárnej ekonomike?
  5. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  6. Prémiové bývanie pod lesom. Objavte Stockerka Prémium
  7. Každým dňom krajší! Nový Kynek je miestom, kde chcete bývať
  8. Predajte starý byt bez provízie realitke a bývajte v novostavbe
  1. Cestujte za zlomok ceny. Päť destinácii na dovolenku mimo sezóny 13 719
  2. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine! 7 226
  3. Krátky, ale veľmi úspešný príbeh Kardiocentra AGEL Košice-Šaca 5 019
  4. Posledné byty v jedinečnej novostavbe v historickom jadre Košíc 4 514
  5. Výborná pre diabetikov aj pre lepšie trávenie. Poznáte Aróniu? 4 470
  6. V púpave je všetko, čo potrebujete 4 409
  7. Nebudete veriť, že toto skrýva Albánsko. Jeho pláže vyrazia dych 4 243
  8. Ako prišiel Boris Kollár k miliónom 3 575
  1. Yevhen Hessen: Mobilizačný zákon: čo on znamená pre Ukrajincov v zahraničí?
  2. Anton Kaiser: 100 rokov organizovanej turistiky VII.
  3. Monika Kollarova: Mačacie "ladies"
  4. Viktor Pamula: Odkiaľ a kam ?
  5. Andrea Ostrihoňová: Sú veci, ktoré sa nechcú stratiť
  6. Michal Drotován: Ako sa štát stará o svoj majetok?
  7. Ján Valchár: Irán, Izrael, bolševici a bolševník
  8. Alexander Hričko: Dve tváre slovenskej zahraničnej politiky
  1. Lucia Nicholsonová: Otvorený list Kaliňákovi juniorovi 108 440
  2. Ivan Čáni: Korčokovský magor. 40 542
  3. Martin Krsak: Slovensku nebude nikto diktovať! …ani zahraničie, ani zákony SR 35 354
  4. Marek Mačuha: Chudobní dôchodcovia? 34 974
  5. Ján Šeďo: Ktorý slovenský senior oželie z dôchodku 400 EUR mesačne ? 20 743
  6. Boris Šabík: Zvláštne ticho po katastrofách 20 007
  7. Martin Pollák: Komu sa klaňajú traja hrdobci? 19 607
  8. Leonard Malacký: Kam z Bratislavy - na trip do najkrajšej obce na Dunaji 9 116
  1. Yevhen Hessen: Mobilizačný zákon: čo on znamená pre Ukrajincov v zahraničí?
  2. Monika Nagyova: Úprimné pozdravy z Bratislavy: Sex v meste na slovenský spôsob
  3. Jiří Ščobák: Ivan Korčok dnes promluvil před Starou tržnicou v Bratislavě (video)
  4. Yevhen Hessen: Telegram ako zdroj konšpirácií, dezinformácií a propagandy?
  5. Iveta Rall: Polárne expedície - časť 77. - Arktída - Ostrov Wrangel - miesto, kde sa začína ruský deň
  6. Post Bellum SK: Osobnosť, ktorú sme si nepripomenuli...
  7. Yevhen Hessen: Ukrajinských utečencov sa pýtajú "Prečo nie ste na fronte", ale utečencov z iných krajín sa na to nepýtajú?
  8. Jiří Ščobák: Ivan Korčok zvítězí, protože má něco, co Pellegrini nemá a nikdy mít nebude!
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Hlavné správy z MY Tatry

Je to tak, spevák legendárnej kapely SCORPIONS úspešne absolvoval operáciu chrbtice a dnes je plný sily a teší sa na koncertovanie.


Advertorial


Ilustračná fotografia.

V bezplatnej právnej poradni advokáti odpovedajú na čitateľské otázky.


MY Liga zamestnancov vlani spojila 58 firiem a takmer 600 ich pracovníkov.

Jedinečný projekt úspešne rozohral piaty ročník.


Najčítanejšie články MyRegiony.sk

  1. Yevhen Hessen: Mobilizačný zákon: čo on znamená pre Ukrajincov v zahraničí?
  2. Anton Kaiser: 100 rokov organizovanej turistiky VII.
  3. Monika Kollarova: Mačacie "ladies"
  4. Viktor Pamula: Odkiaľ a kam ?
  5. Andrea Ostrihoňová: Sú veci, ktoré sa nechcú stratiť
  6. Michal Drotován: Ako sa štát stará o svoj majetok?
  7. Ján Valchár: Irán, Izrael, bolševici a bolševník
  8. Alexander Hričko: Dve tváre slovenskej zahraničnej politiky
  1. Lucia Nicholsonová: Otvorený list Kaliňákovi juniorovi 108 440
  2. Ivan Čáni: Korčokovský magor. 40 542
  3. Martin Krsak: Slovensku nebude nikto diktovať! …ani zahraničie, ani zákony SR 35 354
  4. Marek Mačuha: Chudobní dôchodcovia? 34 974
  5. Ján Šeďo: Ktorý slovenský senior oželie z dôchodku 400 EUR mesačne ? 20 743
  6. Boris Šabík: Zvláštne ticho po katastrofách 20 007
  7. Martin Pollák: Komu sa klaňajú traja hrdobci? 19 607
  8. Leonard Malacký: Kam z Bratislavy - na trip do najkrajšej obce na Dunaji 9 116
  1. Yevhen Hessen: Mobilizačný zákon: čo on znamená pre Ukrajincov v zahraničí?
  2. Monika Nagyova: Úprimné pozdravy z Bratislavy: Sex v meste na slovenský spôsob
  3. Jiří Ščobák: Ivan Korčok dnes promluvil před Starou tržnicou v Bratislavě (video)
  4. Yevhen Hessen: Telegram ako zdroj konšpirácií, dezinformácií a propagandy?
  5. Iveta Rall: Polárne expedície - časť 77. - Arktída - Ostrov Wrangel - miesto, kde sa začína ruský deň
  6. Post Bellum SK: Osobnosť, ktorú sme si nepripomenuli...
  7. Yevhen Hessen: Ukrajinských utečencov sa pýtajú "Prečo nie ste na fronte", ale utečencov z iných krajín sa na to nepýtajú?
  8. Jiří Ščobák: Ivan Korčok zvítězí, protože má něco, co Pellegrini nemá a nikdy mít nebude!

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu